Service&Contact

€ 0,00
Gratis bezorgen

Winkeltas

Jongenskamer inspiratie

De jongenskamer moet natuurlijk de stoerste en coolste kamer van het huis worden. Je kunt er echt iets leuks mee doen en dat wordt zeker gewaardeerd! Het is naast een plek om te slapen ook een plek om te spelen. Een fantasieprikkelende kamer is dan ook erg leuk en stimuleert de fantasie. Omdat je kind er na een drukke dag ook tot rust moet komen en lekker moet kunnen slapen is het belangrijk dat de kamer rust uitstraalt, zie ook de tips op deze site. Voor het creëren van rust is het belangrijk dat je een bepaalde sfeer kiest en hier ook aan vasthoudt.

Door gebruik te maken van een moodboard zorg je ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van de sfeer die je graag wilt bereiken. Dit maakt het veel eenvoudiger om een keuze te maken uit het ruime aanbod van meubels en accessoires. Om je te inspireren hebben we moodboards gemaakt waarbij we één of meerdere producten uit onze collectie als uitgangspunt hebben genomen.

Zelf aan de slag

Het enige wat je nodig hebt is een vel karton (niet te klein zodat je voldoende ruimte hebt) en een stapel tijdschriften of folders. Je kunt ook een digitale collage maken door afbeeldingen van het internet te kopiëren.

Blader snel door de tijdschriften en/of folders en knip die afbeeldingen uit die jouw inspireren. Je hoeft in het begin nog niet één sfeer voor ogen te hebben, dat komt wel als je genoeg plaatjes hebt.

Als je voldoende afbeeldingen hebt dan kun je ze gaan clusteren op sfeer. Kies de dingen die je echt heel leuk vindt, dan zie je vaak dat er meer bij elkaar past dan je in eerste instantie zou verwachten. Het is natuurlijk ook heel leuk om oude familiestukken te gebruiken. Kies jouw eigen mix van stijlen voor een unieke persoonlijke kinderkamer. Plak de afbeeldingen op het karton en werk de collage verder uit door bijvoorbeeld kleurenkaarten (o.a. bij de doe-het-zelf of verfspeciaal zaken verkrijgbaar) en kleine stukjes stof erbij te plakken.

Kijk na een paar weken nog eens en bepaal of je nog steeds tevreden bent over de sfeer. Zo ja, dan heb je waarschijnlijk veel zin om aan de slag te gaan.

Succes!

Graag advies? Bel 06 83317730 of mail naar info@leukstekinderkamers.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2008-2021 Chateau Joli webshops