Service&Contact

€ 0,00
Gratis bezorgen

Winkeltas
Wastips

Was instructies Little Tulip kussens

De knuffelkussens hebben geen losse hoes en kunnen met de vulling gewassen worden. Wassen op maximaal 40°C en laat de wasmachine op maximaal 1000 toeren draaien. Doe de wasmachine ook niet te vol, zodat het kussen mooi in model kan blijven. Na het wassen het kussen indien nodig even opschudden en plat op een droogrekje laten drogen. Van alle andere Little Tulip kussens kan de hoes apart worden gewassen, ook op 40°C. Keer de hoes voor het wassen binnenstebuiten en was met vergelijkbare kleuren. De hoes kan daarna worden gestreken op middelmatige temperatuur.

Was instructies Little Tulip beddengoed

Wassen in de wasmachine op maximaal 40°C. De kinderdekbedovertrekken en kussenslopen kunnen daarna worden gestreken op middelmatige temperatuur.

Was instructies katoenen chenille dekens

Deze kunnen in de wasmachine op max. 40°C Celsius gewassen worden. Apart wassen en geen blekende wasmiddelen gebruiken. De dekens kunnen op medium temperatuur gestreken worden.

Was instructies Elian Thies Pittenzakjes

De pittenzakjes met kersenvulling kunnen in de wasmachine worden gewassen. Pittenzak Schaap Mette heeft een raapzaadvulling en kan niet worden gewassen. Voordat de kersenpittenzakjes worden gewassen moet je ze eerst een uurtje in koud schoon water leggen, zodat de kersenpitten zich volzuigen met schoon water. Daarna in een waszak in de wasmachine op max. 40°C wassen, gebruik niet een te hoog toerental voor het centrifugeren. Gebruik geen wasverzachter. Na het wassen laten drogen op een wasrekje.

Graag advies? Bel 033 4946166 of mail naar info@leukstekinderkamers.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2016 Chateau Joli webshops